NM i sjakk for barn og ungdom

13.-15. november 2015
Spillestedet
 

 

Adresse: Sandsliåsen 50, 5254 Bergen

 


Se video fra spillestedet:

 

 

Quality Hotel Edvard Grieg er et konferansehotell med det lille ekstra.

Vi vil ved åpning av nytt hotell i mai 2015 blir vi et av Vestlandets største konferansehotell.

1 storsal med plass til 1300 personer, dagens storsal består med plass til 350 samt en rekke andre møterom. Totalt vil det være 20 møterom. Et stort luftig atrium/fellesareal med glasstak på hele 1300 m2.

150 av våre rom er juniorsuiter på hele 35 m2. 35 av disse blir fullverdige HC rom. Resterende 223 rom vil være dobbeltrom.
Totalt vil vi kunne tilby 373 rom.

I hotellets toppetasje kan du trene i moderne treningslokaler som er meget godt utstyrt og med utsikt over flotte Bergen.

  • Gratis parkeringsplass
  • Sykler til utlån, vår og sommer
  • Turstier i området rundt hotellet
  • 18 hulls golfbane, et steinkast fra hotellet

For mer informasjon om hotellet og vårt tilbud, besøk vår hjemmeside.

Vi kan også tilby mange spennende aktiviteter - alt fra sport og spill til kultur og andre festligheter. Spør oss om forslag og blant annet om vår egen utendørs klatrevegg. Transport kan vi også videreformidle.

WeCare - I Choice bryr vi oss! Vi bryr oss om gjestene våre, medarbeiderne våre og andre mennesker som kan trenge en hjelpende hånd. For deg som hotellgjest betyr dette at det er lettere å leve sunt når du bor hos oss - enten det gjelder kosthold, mosjon eller mentalt påfyll.

Samtlige Choice hoteller i Skandinavia er miljøsertifisert etter ISO14001 standarden og kan tilby en fullverdig frokost med økologiske alternativer.

 

 

Her kommer bilder og informasjon om rommene som skal benyttes på
Quality Hotel Edvard Grieg.